«8 ліфтів, які простоювали багато років, до кінця року будуть відремонтовані», - мер Львова

«8 ліфтів, які простоювали багато років, до кінця року будуть відремонтовані», - мер Львова

22.10.13 13:47 0 749
У місті тривають капітальні ремонти ліфтів, на які з бюджету міста передбачені кошти. Відтак, до кінця цього року буде відремонтовано 8 ліфтів.

— В нас капітальний ремонт цього року 8 ліфтів робиться за кошти міського бюджету. Розпорядником є департаменти житлового господарства. Всі ці ліфти мають бути відремонтовані. Це би вже було зроблено на якби ці кошти не застрягали на рахунках казначейства. — Департамент проводив відповідні закупівлі, компанії, які вигравали тендери, проводили ремонти. Зараз ми це все сконцентруємо на одному комунальному підприємстві. Це буде дешевше і якісніше, надійніше. Тому 8 ліфтів, які простоювали багато років, до кінця року будуть відремонтовані. — Поточний ремонт вже буде здійснювати наше комунальне підприємство. — Андрій Садовий, міський голова Львова

У бюджеті Львова на 2013 рік для департаменту житлового господарства та інфраструктури передбачено 3,79 млн грн. на капітальний ремонт, модернізацію ліфтового господарства. Протягом 2013 року заплановано проведення капітального ремонту 7-ми ліфтів та відновлення роботи 8 ліфтів, що перебували на довготривалому простої.

Йдеться про ліфти за такими адресами: у житловому будинку № 70 на вул. Пасічній, у під’їзді № 1 на вул. Величковського, 14, на вул. Угорська, 2 та вул. Січових Стрільців, 12, на вул. Пулюя, 12 в, на вул. Наукова, 53 в, на вул. Б. Хмельницького, 11, ліфт житлового будинку № 6/7 на пл. Міцкевича.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Запорізькі міліціонери ...
Наступна новина: У Запоріжжі УБОЗ затримав ...

КОМЕНТАРІ