На Рівненщині програма ПриватБанку «Оплата частинами» діє в мережі магазинів «Фокстрот»

На Рівненщині програма ПриватБанку «Оплата частинами» діє в мережі магазинів «Фокстрот»

22.10.13 12:32 0 850
Торгова мережа «Фокстрот» спільно з ПриватБанком надали рівненчанам можливість купувати товари, оплачуючи тільки їх частину.

Як повідомляє прес-служба банку в Рівненській області, тепер покупці всіх 3-х магазинів «Фокстрот» можуть відразу ж придбати необхідний товар, а оплачувати його частинами протягом півроку, не переплачуючи при цьому ні копійки.

«Оплата частинами» - популярна пропозиція від ПриватБанку, що дозволяє купувати товари в розстрочку до 6 місяців без будь-якої комісії.

На сьогоднішній день безвідсоткову розстрочку за допомогою сервісу ПриватБанку «Оплата частинами» пропонують майже 60 торгових точок в області.

“З кожним місяцем, - відзначають у банку, - їх ставатиме все більше, а це означає, що практично будь-який товар можна буде придбати з розстрочкою платежу, володіти їм зараз, а оплачувати частинами без нарахування відсотків».

Сервіс безвідсоткового кредитування «Оплата частинами» працює в більшості найбільших українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. З його допомогою оплату будь-якої покупки можна розділити до 6 рівних частин. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, а договором стає чек з усіма необхідними реквізитами. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця буде безкоштовним.

В Рівненській області за програмою «Оплата частинами» протягом поточного року здійснено понад 600 покупок на суму більше 1,8 млн гривень. До даної програми підключені найбільш великі торгові точки міста «Ельдорадо», «Comfy», «Алло», «Moyo» і ін.

Північно-Західним Регіональним управлінням ПриватБанку в Рівненській області встановлено та обслуговується понад 1600 платіжних POS-терміналів, 205 терміналів самообслуговування, 163 банкомати, функціонує 62 банківських відділень.

Прес-офісу ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські міліціонери ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ