В УКУ стартує шкільний конкурс есеїв до 200-літнього ювілею Тараса Шевченка

В УКУ стартує шкільний конкурс есеїв до 200-літнього ювілею Тараса Шевченка

22.10.13 15:01 0 821
Український католицький університет оголошує конкурс есе на тему духовного начала у творчості Тараса Шевченка «Молітесь Богові одному, молітесь правді на землі». Конкурс, присвячений 200-літньому ювілею Кобзаря, проводитиметься серед учнів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл України.


«Ми заохочуємо молодь відкрити для себе Шевченка, по-новому і без пафосу описати свої особисті думки на папері. Сподіваємося, що такий формат стимулюватиме творче та духовне самовдосконалення молоді, допоможе виявити обдарованих учнів та заохотити їх до подальшого навчання у вузах», – зазначив проректор УКУ Мирослав Маринович.

Журі конкурсу, до складу якого увійдуть викладачі університету, відбере найкращі роботи, а переможці приїдуть в УКУ для презентації своїх робіт та нагородження цінними призами.

Учасники мають надіслати свої есе до 25 грудня 2013 року. Роботи приймаються за адресою: 79011, м. Львів, вул. І. Свенціцького, 17, (тема листа: «Духовне начало в поезії Тараса Шевченка») або ж на електронну пошту events@ucu.edu.ua з тією ж темою.

Фінал конкурсу і нагородження переможців відбудеться 12 березня 2014 року в Українському католицькому університеті за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 29.

Організатори конкурсу покривають витрати на проїзд для призерів конкурсу з-поза меж Львівської області. Покриття витрат також передбачене для однієї супроводжуючої особи призера конкурсу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові проведуть ...
Наступна новина: Фракція ВО «Свобода»: Рибак ...

КОМЕНТАРІ