До місцевого бюджету Франківського району м.Львова надійшло понад 296 тисяч гривень податку з доходів фізичних осіб

До місцевого бюджету Франківського району м.Львова надійшло понад 296 тисяч гривень податку з доходів фізичних осіб

22.10.13 16:04 0 931
Днями під час спільної зустрічі посадових осіб Франківської райдержадміністрації міської ради, пенсійного фонду, представниками бізнесу та податкової інспекції району було обговорено нагальні питання дотримання погашення заборгованості із виплати заробітної плати та податку на доходи фізичних осіб, переваги подання звітності в електронному вигляді та останні зміни в податковому законодавстві.
Принцип партнерства та діалогу є фундаментом роботи органів влади з бізнесом на постійній основі. Та крім проведення індивідуальних співбесід з роботодавцями, з метою недопущення втрат до бюджету від недоотримання податку на доходи фізичних осіб, працівники податкової інспекції Франківського району постійно аналізують податкову звітність, яка подається суб’єктами господарювання до інспекції району, у тому числі ту, що стосується оплати праці.
Особлива увага приділяється податковим розрахункам за формою №1-ДФ, зміст яких може відображати ознаки приховування податку на доходи фізичних осіб.
Завдяки проведеній роботі у вересні 2013 року погашено заборгованість із заробітної плати на суму 287,8 тис.грн., а податку з доходів фізичних осіб – 296,5 тисяч гривень.
Під час зустрічі присутнім керівникам підприємств та організацій також розповіли про останні зміни в податковому законодавстві та переваги подання звітності в електронному вигляді.


Інформаційно-комунікаційний сектор
ДПІ у Франківському районі м. Львова
ГУ Міністерства доходів і зборів
у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівниками ДПІ у ...
Наступна новина: Тернопыльщина: Податковий ...

КОМЕНТАРІ