Міндоходів у Тернопільській област: Врегулювати діяльність суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності

Міндоходів у Тернопільській област: Врегулювати діяльність суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності

22.10.13 15:06 0 906
Про недопущення ухилення від оподаткування через виведення прибутків до офшорів йшлося на нещодавній зустрічі керівництва Тернопільської митниці Міндоходів з представниками бізнесу – суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності.
Як зазначив заступник начальника Тернопільської митниці Міндоходів Володимир Титор,загалом з початку року у Тернопільській області 664 суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності здійснили експортно-імпортні операції та операції з давальницькою сировиною на загальну суму понад 5,9 млрд. гривень.
На сьогоднішній день Міністерство доходів і зборів України проводить заходи з метою забезпечення прозорості при здійсненні адміністрування податків шляхом виведення з тіні підприємств, що працюють за загальновідомими схемами через так звані «офшорні зони».
«Для того, щоб запобігти використанню окремими суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності схем ухилення від сплати податків, ми здійснюємо контроль за переміщенням товарів і транспортних засобів у різних режимах та напрямках, аналізуємо експорт товарів, невластивих для видів діяльності відповідного підприємства», – наголосив заступник начальника митниці – начальник відділу боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Тернопільської митниці Міндоходів Ігор Галущак.
Учасники зустрічі також обговорили актуальні зміни у податковому і митному законодавстві.
Інформаційно-комунікаційний відділ

Головного управління Міндоходів у Тернопільській област
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До ДПІ у Франківському ...
Наступна новина: Платники Івано-Франківщини ...

КОМЕНТАРІ