Івано-Франківщина: На «Пульс» Міндоходів звернулося більше двадцяти прикарпатців

Івано-Франківщина: На «Пульс» Міндоходів звернулося більше двадцяти прикарпатців

22.10.13 17:16 0 901
З початку року сервісом «Пульс» скористалося 22 заявники аби висловити своє бачення роботи податкових органів області. Про це повідомила начальник відділу обслуговування платників податків ГУ Міндоходів в області Оксана Долішня.
«Нам важлива думка громадськості щодо нашої діяльності, роботи наших працівників, тому ми вдячні громадянам за допомогу в процесі удосконалення нашої роботи, - зазначила посадовець. - Приємно відзначити, що дзвінків на «Пульс» з повідомленнями про корупційні дії працівників органів доходів і зборів області не надходило. Всі інші питання оперативно вирішено та поінформовано кожного заявника».
За словами Оксани Долішньої, найчастіше представники бізнесу зверталися до Міністерства доходів і зборів України з питань реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних, щодо організації роботи органів доходів і зборів області, оподаткування об’єктів нерухомості тощо.
Нагадаємо, антикорупційних проект «Пульс» створено у січні минулого року з метою подолання корупції, ліквідації перешкод, що сприяють бізнес-клімату, усунення непорозумінь у спілкуванні громадян з посадовими особами органів доходів і зборів усіх рівнів.

Прес-служба ГУ Міндоходів
в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Виборча комісія нарешті ...

КОМЕНТАРІ