Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області: Повідомляє про спрощення митних процедур - під час «гарячої лінії»

Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області: Повідомляє про спрощення митних процедур - під час «гарячої лінії»

22.10.13 15:20 0 791
Нещодавно начальник Чернівецької митниці Міндоходів Юрій Черниш у присутності представників місцевих засобів інформації спілкувався з буковинцями під час проведення традиційної «гарячої лінії».
«Гаряча лінія» була насправді гарячою, оскільки кількість дзвінків перевершила всі очікування. Телефон не змовкав ні на мить упродовж двох годин і поки вона тривала надійшло понад два десятки різноманітних звернень.
Співрозмовники Юрія Черниша в режимі «он–лайн » не тільки запитували, але й надавали свої пропозиції щодо того, як зменшити час митного оформлення та обговорювали запровадження заходів спрямованих на спрощення митних процедур, застосування новітніх інформаційних технологій, електронне декларування та реалізацію інших заходів направлених на покращення обслуговування громадян та бізнесменів.
Наприкінці заходу звертаючись до представників місцевих засобів інформації керманич митниці повідомив про підсумки роботи очолюваного відомства та зокрема відзначив: «Казна держави з початку року отримала понад 773,4 млн. грн. Обсяг товарообороту через південно-західні ворота країни перевищив 419,9 млн. дол. США. Зовнішньоекономічні операції протягом дев’яти місяців нинішнього року фактично здійснювали 693 суб’єкти зовнішньо - економічної діяльності, якими з початку року оформлено майже 25тис.митних декларацій, що на 3.1% більше, ніж у відповідному періоді 2012 року, з них: експортних – понад 6 тис., імпортних – 13,5тис., транзитних – майже 5, 2тис - і це дає підстави стверджувати про пожвавленням ділової активності бізнесу».

Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Тягнибок: «Крах ...
Наступна новина: Львывщина: Термін ...

КОМЕНТАРІ