Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області: Спрощення процедури державної реєстрації платників

Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області: Спрощення процедури державної реєстрації платників

22.10.13 19:24 0 755
При поданні реєстраційної картки на проведення державної реєстрації юридичної особи або підприємця встановлено можливість подання як додатка заяви, щодо обрання спрощеної системи оподаткування та/або реєстраційної заяви про добровільну реєстрацію як платника ПДВ за формою, затвердженою центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну податкову і митну політику.
До відповідного органу доходів і зборів одночасно з відомостями з реєстраційної картки на проведення державної реєстрації зазначених осіб державним реєстратором передаватиметься електронна копія заяви, щодо обрання спрощеної системи оподаткування та/або реєстраційної заяви про добровільну реєстрацію як платника ПДВ, виготовлена шляхом сканування, якщо такі заяви було подано як додаток до реєстраційної картки.
Дані зміни внесені до Закону України від 15.05.2003 р. № 755-IV «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців» та до Податкового кодексу України щодо спрощення реєстрації осіб як платників податків та наберуть чинності з 01.01.2014 р.


Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія: через вибух в ...
Наступна новина: У Сирії загинув чільний ...

КОМЕНТАРІ