Виборча комісія нарешті ввела депутатів-свободівців у Тернопільську обласну раду

Виборча комісія нарешті ввела депутатів-свободівців у Тернопільську обласну раду

22.10.13 17:17 0 1005
22 жовтня 2013 року відбулося засідання Тернопільської обласної територіяльної виборчої комісії. На ньому були присутні 16 із 17-ти членів комісії. На розгляд ТВК було внесено 10 питань. Комісія одним із питань розглянула та підтримала проєкт постанови про введення в обласну раду 16-х депутатів від ВО «Свобода», обраних за списком. Зокрема, постанову підтримали 14 членів комісії, двоє комуністів утрималося.

«Цим рішенням Тернопільська обласна територіяльна виборча комісія розблокувала роботу обласної ради, – заявив голова Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Володимир Стаюра. – Кандидати-свободівці набули своїх повноважень депутатів Тернопільської обласної ради. Нарешті вони зможуть представляти інтереси громади, яка їх обрала, в найвищому законодавчому органі области – Тернопільській обласній раді».

Нагадаємо, що кандидати в депутати Тернопільської обласної ради не могли набути повноважень у зв’язку з блокуванням роботи ТВК представниками Партії регіонів, Компартії та «Народної партії». Саме тому Тернопільська область залишається єдиною, яка вже 10 місяців живе за минулорічним б’юджетом.

Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: На ...
Наступна новина: У Києві відбудеться VІ ...

КОМЕНТАРІ