Держфінінспекція в Івано-Франківській області виявила фінансові порушення в Рівненській обласній клінічній лікарні

Держфінінспекція в Івано-Франківській області виявила фінансові порушення в Рівненській обласній клінічній лікарні

22.10.13 17:20 0 1055
В рамках ревізії місцевих бюджетів Рівненської області Держфінінспекцією в Івано-Франківській області відповідно до пункту 3.1 плану контрольно-ревізійної роботи Державної фінансової інспекції України на ІІІ квартал 2013 року проведено планову ревізію фінансово-господарської діяльності комунального закладу «Рівненська обласна клінічна лікарня» Рівненської обласної ради за період з 01.01.2011 по 01.08.2013. В ході ревізії виявлено порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів на загальну суму 320,53 тис.грн.
Зокрема, працівникам Лікарні внаслідок включення до розрахунку середнього заробітку виплат одноразового характеру зайво нараховано та виплачено відпускних за 2012 та січень-липень 2013 року на загальну суму 158,45 тис. грн.
Факти переплати по зарплаті призвели до зайвого перерахування єдиного внеску до Пенсійного фонду на загальну суму 59,61 тис.грн.
Крім того, ревізією виявлено не нарахування і не перерахування Лікарнею до місцевого бюджету належної частки доходу на суму
37,85 тис.грн., придбання товарів із значним перевищенням середньоринкових цін на суму 40,56 тис. грн., використання коштів на придбання комп’ютерів в обсягах, що перевищують граничні норми сум витрат на 5,90 тис.грн., оплату завищеного обсягу наданих послуг та вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт на загальну суму 11,04 тис.грн., а також понаднормове списання медикаментів, продуктів харчування та паливно-мастильних матеріалів.
За результатами контрольного заходу 22 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 164-2 КУпАП.
Про результати ревізії проінформовано прокуратуру Рівненської області.
***

Прес-служба Держфінінспекції
в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Києві відбудеться VІ ...
Наступна новина: Росія: 4 людини загинули ...

КОМЕНТАРІ