У Чернівцях відбувся семінар-практикум учителів початкових класів

У Чернівцях відбувся семінар-практикум учителів початкових класів

23.10.13 08:06 0 974
18 жовтня на базі Чернівецької загальноосвітньої школи № 24 методичним кабінетом управління освіти Чернівецької міської ради було проведено спільний семінар-практикум учителів початкових класів та іноземних мов, які викладають у початкових класах, з проблеми: «Створення ситуації успіху через формування ключових компетентностей молодших школярів».

Актуальність теми заходу розкрила головний спеціаліст управління освіти Олена Кузьміна, а методист міського методичного кабінету Алла Кобевка презентувала лекцію-презентацію «Учитись легко, коли вчитись цікаво». Також учасники семінару відвідали пристендовий урок української мови в 2-Б класі, який провела вчитель початкових класів Жанна Мельничук та демонстраційні уроки: з української мови в 3-Б класі (вчитель Раїса Матоніна) й з англійської мови в 2-А класі (вчитель Наталія Токар). Шкільний психолог Оксана Мігован провела майстер-клас «Використання ігрових технологій у процесі формування навчальної компетентності учня». Учитель початкових класів СШ І ступеня №23 Олена Блас та вчителі англійської мови гімназії №5 Олеся Яківчик і Діана Пилип презентували спільний навчально-методичний посібник з англійської мови для учнів початкових класів «Весела математика».

Учасниками семінару-практикуму були схвалені методичні рекомендації з даної проблеми, які сприятимуть створенню ситуації успіху в практичній діяльності педагогів.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Прийти на допомогу, не ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ