Волинь має перспективу отримати майже півтора мільйона євро на відновлення меліоративної мережі Ковельського та Ратнівського районів

Волинь має перспективу отримати майже півтора мільйона євро на відновлення меліоративної мережі Ковельського та Ратнівського районів

23.10.13 10:20 0 875
Волинь має перспективу отримати майже півтора мільйона євро на відновлення меліоративної мережі Ковельського та Ратнівського районів. На оперативній нараді голова облдержадміністрації Борис Клімчук повідомив, що область, у рамках програми «Підтримка регіонального розвитку України», яка фінансується Європейським Союзом, подала заявку на проект «Відновлення меліоративної мережі для сприяння економічного зростання сільських територій Волинської області». Борис Клімчук розповів, що вартість проекту: 1,814 млн євро, у т.ч. грант ЄС: 1,451 млн євро (80 % вартості проекту ) внесок облдержадміністрації як подавача: 363 тис євро (20 %).

В разі успішного захисту проекту та отримання фінансування, на території восьми сільських рад Ковельщини та Ратнівщини розчистять та відновлять 240 км меліоративної мережі. Землі, вільні від підтоплень, будуть оброблятися, давати урожай та приносити прибуток господарям. «Це дасть поштовх для економічного росту територій», - зауважив голова облдержадміністрації.

«Міжнародна співпраця є додатковою можливістю для розвитку регіону. І варто використовувати можливості, які дають різноманітні проекти транскордонного співробітництва для покращення місцевої інфраструктури, підвищення якості життя людей», - резюмував Борис Клімчук.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: за сприяння ...
Наступна новина: Львівщина: з початку року в ...

КОМЕНТАРІ