У Волинській області відпочинок у барі завершився криміналом

У Волинській області відпочинок у барі завершився криміналом

23.10.13 11:20 0 865
Тюремним ув’язненням може закінчитися відпочинок у місцевому барі для 21-річного жителя Ківерцівського району, адже хлопець викрав у відвідувачки закладу мобільний телефон.

До чергової частини Ківерцівського районного відділу УМВС України у Волинській області із заявою звернулася 22-річна мешканка району. Відпочиваючи із компанією у місцевому розважальному закладі, дівчина виявила, що з кишені її куртки викрали мобільний.

Проведеними заходами оперативники встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 21-річний мешканець району. До слова, у минулому спритник уже мав проблеми із законом – притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ