У Волинській області відремонтовано спецтехніку

У Волинській області відремонтовано спецтехніку

23.10.13 10:09 0 830
Нещодавно працівниками управління ДСНС України у Волинській області проведено капітальний ремонт двох пожежних автодрабин. За тривалий час експлуатації потребували заміни канати, направляючі ролики, ремкомплекти гідроциліндрів, необхідно було провести діагностику електрообладнання. Для проведення такого роду робіт придбано запасні частини і комплектуючі. А от за практичним досвідом рятувальники звернулися до сервісного центру «УкрПожТехніка», що у місті Зугрес Донецької області. Його керівник Юрій Заруба з розумінням поставився до до вирішення питань ремонту спецтехніки та залучив до роботи ветерана пожежної охорони Леоніда Звягінцева з м. Дніпропетровська.

Майстри протягом тижня вели капітальний ремонт автодрабин, ділились своїм досвідом та вчили наших працівників проводити ремонтно-налагоджувальні роботи. На сьогоднішній день ці пожежні автодрабини знов знаходяться в оперативному розрахунку.

Управління ДСНС України у Волинській області висловлює слова вдячності начальнику сервісного центру «УкрПожТехніка» Юрію Зарубі та ветерану пожежної охорони Леоніду Звягінцеву за надану практичну допомогу в ремонті спеціальної техніки.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська філія ...
Наступна новина: Тернопілля: за сприяння ...

КОМЕНТАРІ