Завершено ремонт ще однієї прибудинкової території у Луцьку

Завершено ремонт ще однієї прибудинкової території у Луцьку

23.10.13 12:01 0 883
Міський голова Микола Романюк оглянув дворову територію на вулицях Федорова, 2а та Конякіна, 15, де здійснено комплексний капітальний ремонт та зустрівся там з місцевими жителями. Разом з ним із якістю виконаних робіт ознайомилися депутат міської ради Роман Романюк, директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький, а також директор ТзОВ «Луцька ДПМК» Іван Кобак.

За кошти міського бюджету, а це - майже 785 тис. грн тут відремонтовано дорожнє покриття прибудинкової території та тротуари, зроблено реконструкцію мереж зовнішнього освітлення та встановлено дитячий майданчик: ігровий комплекс «Універсал», гойдалка «Балансир», пісочниця з двома лавками.

Роботи виконували ТзОВ «Луцька ДПМК», КП «Луцьке електротехнічне підприємство - Луцьксвітло», дитячий майданчик встановив департамент ЖКГ.

Від мешканців навколишніх будинків представникам влади та виконавцям робіт щиро подякувала Руслана Курадовець. Вона відзначила, що протягом останніх 18 років у цих дворах не відбувалося жодних ремонтних робіт, а тепер є бездоганне асфальтне покриття та красивий дитячий майданчик.

За словами міського голови Миколи Романюка, у цьому році планували зробити капітальний ремонт 24-х прибудинкових територій, але життя внесло свої корективи, після стихії довелося ремонтувати школи №№ 3, 7 та 9, на це було витрачено близько 2, 5 млн грн, тому цього року буде відремонтовано 19. «Завершуються ремонтні роботи дворів на проспекті Відродження та вулиці Винниченка, проте наступного року ремонт прибудинкових територій буде продовжено. Крім того, плануємо зробити освітлення усіх прибудинкових територій. На це з міського бюджету буде виділено 1 мільйон 900 тисяч гривень», – сказав міський голова. Проте його непокоїть небережливе ставлення мешканців будинку до спільного майна. У відремонтованому дворі вже поламали новеньку лавку, а на газоні мешканці навколишніх будинків припаркували свої автомобілі. Микола Романюк зразу ж дав доручення викликати представників ДАІ, які виявили б порушників громадського порядку. За кілька хвилин у двір прибули працівники автоінспекції, які розберуться у цій ситуації та врегулюють питання.

Жителі будинків, користуючись нагодою, поскаржилися на те, що в найближчій крамниці «Вишенька» цілодобово торгують спиртними напоями, потім молоді люди їх розпивають у дворі та галасують там цілу ніч. Міський голова пообіцяв, щодо цього питання буде прийняте відповідне рішення на найближчому виконкомі.

Міський голова звернувся до жителів двору з проханням берегти те, що належить громаді, адже воно придбане за кошти міського бюджету, які потрібні для ремонту інших прибудинкових територій, встановлення дитячих та спортивних майданчиків.

Крім того, Микола Романюк подякував директору ТзОВ «Луцька ДПМК» Івану Кобаку та працівникам підприємства за якісно виконані роботи у дворовій території на вулицях Федорова, 2а та Конякіна, 15.

Про це повідомили у Луцькій міській раді

Читайте також: Укладка пробкового пола как не ошибиться.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЄС поновив переговори з ...
Наступна новина: ДАІ нагадує пішоходам: на ...

КОМЕНТАРІ