Луцький міський голова Микола Романюк зустрівся із делегацією з Німеччини

Луцький міський голова Микола Романюк зустрівся із делегацією з Німеччини

23.10.13 08:05 0 806
22 жовтня, міський голова Микола Романюк зустрівся із делегацією Вищої школи Остфестфалії-Ліппе, що знаходиться в Німеччині. Захід відбувався в рамках проекту «Літня школа», який організовано на базі Луцького національного технічного університету. Тож до нашого міста приїхали студенти зі Львова та Німеччини, які здобувають професію логіста.

Луцький міський голова Микола Романюк привітав гостей та розповів, що міська рада велику увагу приділяє міжнародній співпраці, залученням інвестицій у наше місто. Зокрема, відзначив підприємство СКФ «України», основні потужності якого розміщені у Німеччині.

«шня зустріч є також результатом міжнародної співпраці», - зауважив Микола Романюк й додав, що наше місто зацікавлене у її поглибленні.

«Така співпраця матиме ефект тоді, коли буде підтримка влади. У нашому місті співпраця влади та науки має хорошу перспективу», - резюмував міський голова.

Професор Вищої школи Остфестфалії-Ліппе Курт Кльозе, у свою чергу, зазначив, що йому дуже приємно перебувати у нашому місті. Також зауважив, що він хотів би, аби співпраця з містом Луцьк посилювалась, адже чимало луцьких студентів здобувають другу вищу освіту в Німеччині. Тож на його думку, було добре, щоб німецькі студенти також приїжджали до нашого міста на навчання.

Декан факультету бізнесу Луцького національного технічного університету Тарас Божидарнік зауважив, що цьогоріч до їх вузу вступили 30 іноземців, один - з Німеччини.

Заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев представив учасникам заходу презентацію про історію, економіку та промисловість нашого міста.

Під кінець зустрічі Микола Романюк побажав гостям гарного перебування у Луцьку та вручив пану Кльозе символічні подарунки на згадку про наше місто.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Чернівцях відбувся ...

КОМЕНТАРІ