Луцьк: на оперативній нараді обговорили актуальні питання життєдіяльності міста

Луцьк: на оперативній нараді обговорили актуальні питання життєдіяльності міста

23.10.13 11:51 0 1018
Окрім питань порядку денного, під час шньої оперативної наради міський голова Микола Романюк звернув увагу на актуальні питання життєдіяльності міста та наголосив керівникам структурних підрозділів на їх вирішенні.

Зокрема, зауважив, що до 1 листопада цього року всі послуги, що надають структурні підрозділи міської ради, обов’язково надаватимуться через Центр надання адміністративних послуг.

Також міський голова поінформував, що надійшла дотація із державного бюджету, відтак всі бюджетні установи будуть забезпечені заробітними платами. «Заборгованості – не буде», - наголосив Микола Романюк.

Ще однією проблемою у нашому місті, на думку міського голови, є стоянки вулицями міста у зимовий період. «На декількох вулицях взагалі заборонять стоянку у нічний час, тому що з цим ми постійно маємо проблеми», - повідомив Микола Романюк. Відповідне розпорядження він планує підписати цього тижня. Адже на прохання водії не реагують, і щороку припаркований транспорт перешкоджає руху громадського транспорту та роботі снігоочисної техніки.

Повідомив Микола Романюк й про те, що ремонт прибудинкових територій у нашому місті продовжується. «У цьому році повністю завершать здійснювати капітальний ремонт 19 прибудинкових територій, хоча й планували 24, але частина коштів була спрямована на ремонт шкіл. Це школа № 3, 7 та 9. Загалом – це близько 2, 5 млн грн», - поінформував він.

Звернувся міський голова і до представників засобів масової інформації, аби критика у бік міської ради була об’єктивна. Мова йде про розчистку річки Сапалаївки. «Це тільки 1-ий етап, адже є певні технології виконання робіт. Робота не закінчена. Зараз розчищено більше 4 км», - пояснив він. Якби ці роботи не виконувалися, то під час стихійного лиха була б ще гірша ситуація.

Поінформував міський голова й про те, що КП «Ласка» поступило 500 тис. грн. За ці кошти планують спорудити загорожі, вольєри, інше обладнання для підприємства.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ