Волинська область: рятувальники звертають особливу увагу на профілактичні відпрацювання населених пунктів (фото, відео)

Волинська область: рятувальники звертають особливу увагу на профілактичні відпрацювання населених пунктів (фото, відео)

23.10.13 11:10 0 771
Оскільки з настанням холодів зростає небезпека виникнення пожеж в приватному секторі фахівці Управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області спільно з представниками органів районної влади, соціального захисту провели рейдову перевірку житлового сектору Старовижівського району.

Так, під час подвірних обходів у селах Галина Воля, Смолярі, Ниці, Мильці, Підсинівка, Соколище та Шкроби Старовижівського району особливу увагу рятувальники звернули на будинки одиноких та соціально-незахищених громадян. Перевірили у будівлях літніх людей стан пічного опалення, а також очистку димоходів від сажі. Пенсіонерам нагадали правила поведінки у період експлуатації печей, наголосили на недопущенні їх перегріву, вручили пам’ятки з правилами пожежної безпеки.

Управління ДСНС України у Волинській області ще раз нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки! Постійно слідкуйте за станом опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте! Слідкуйте за справністю електричних мереж!

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Учень Львівського ...
Наступна новина: Доручення голови ...

КОМЕНТАРІ