Ужгородські міліціонери за гарячими слідами розкрили крадіжку мобільного телефону від студента

Ужгородські міліціонери за гарячими слідами розкрили крадіжку мобільного телефону від студента

23.10.13 08:09 0 755
Днями до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 19-річний студент одного з вузів міста. Юнак повідомив, що невідома особа проникла в його кімнату в гуртожитку, звідки викрала мобільний телефон «Lenovo» вартістю 1900 гривень.

Оперативники карного розшуку негайно взялися до справи. Розпочалися оперативно-розшукові заходи по встановленню особи, причетної до цього злочину. Втрата дорогоцінного часу, який грає немалу роль в розкритті подібних злочинів, відсутність свідків події та нечіткість показів самого потерпілого значно ускладнювали роботу правоохоронців. Але, завдяки оперативним комбінаціям та отриманій інформації, працівники міліції вийшли на слід 23-річного Михайла. Цей мешканець Мукачівського району вже закінчив навчання у даному навчальному закладі, однак продовжує жити в гуртожитку.

Правоохоронцям крадій зізнався, що напередодні ввечері гостював у потерпілого - спілкувалися та вживали алкогольні напої. Зранку прийшов до приятеля, так би мовити, похмелитися. Постукав у двері, але ніхто не відгукнувся. Смикнув за ручку дверей, а вони незамкнені. Зайшов, а там нікого немає. На столі лежав мобільний телефон білого кольору, який вже давно впав йому в око... Скориставшись відсутністю господаря помешкання, поцупив мобільник зі столу, сховав у кишеню штанів та спокійно пішов до себе в кімнату...

- Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років, - зазначив заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Вячеслав Григор’єв.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Суперник "Динамо" в Лізі ...

КОМЕНТАРІ