Консультаційний центр рятувальної служби надає інформаційну допомогу закарпатцям

Консультаційний центр рятувальної служби надає інформаційну допомогу закарпатцям

23.10.13 08:41 0 808
На початку вересня в Ужгороді при Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій відкрився Консультаційний центр, основною метою якого є налагодження тісної співпраці з краянами.

Тут кожен бажаючий може отримати детальну інформацію щодо питань реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб, державного нагляду за додержанням та виконанням вимог законодавства у сферах пожежної і техногенної безпеки.

Також, з метою популяризації професії пожежного-рятувальника, громадяни можуть отримати вичерпну інформацію стосовно профільних навчальних закладів сфери ДСНС.

Так, з моменту відкриття Консультаційного центру Управління ДСНС України у Закарпатській області за інформацією, що стосується сфери компетенції Державної служби з надзвичайних ситуацій, звернувся вже не один десяток громадян. Тематика питань, що турбують громадян, дуже широка: починаючи від того як отримати дозвільні документи на початок роботи, і завершуючи інформацією про те, як поводитися в різного роду надзвичайних ситуаціях.

Усю необхідну інформацію можна отримати не тільки під час особистого прийому, але й у телефонному режимі та через мережу Інтернет.

Нагадаємо, консультації надаються безкоштовно з понеділка по п’ятницю - з 9:00 до 18:00 год. під час особистої зустрічі за адресою: м. Ужгород, Верещагіна,18, та за телефоном (0312) 67-17-93 або через мережу Інтернет за електронною адресою – kc_zakarpattya@ukr.net.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернівцях завершила ...

КОМЕНТАРІ