В Закарпатській області іршавські міліціонери стріляли з пістолета та автомата ( )

В Закарпатській області іршавські міліціонери стріляли з пістолета та автомата ( )

23.10.13 09:35 0 911
Нещодавно на стрільбищі Астей, яке знаходиться на території Берегівського району, для особового складу Іршавського райвідділу міліції було організовано навчально-тренувальні стрільби з пістолета Макарова та автомата Калашникова.

Перед початком стрільб начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця провів інструктаж із заходів безпеки при поводженні з табельною вогнепальною зброєю та перевірив знання працівників міліції, у яких випадках вони мають право застосувати вогнепальну зброю.

Метою проведення таких навчань є перевірка готовності міліціонерів до виконання покладених на них завдань згідно Закону України «Про міліцію».

Під час навчально-тренувальних стрільб у тиру кожен міліціонер мав можливість вправлятись у стрільбі з пістолета Макарова та автомата Калашникова.

Такі навчання сприяють підвищенню професійної майстерності працівників міліції. Крім цього, у райвідділу створено групу захоплення, до складу якої входять найбільш досвідчені та фізично підготовлені працівники міліції, в основному з карного розшуку. Вони під час навчань відпрацьовували ще й ряд спеціальних вправ.

Віта ГОРЗОВ

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Чехії перед виборами ...

КОМЕНТАРІ