В Закарпатській області міліція лідирує в чемпіонаті міста Берегова з міні-футболу

В Закарпатській області міліція лідирує в чемпіонаті міста Берегова з міні-футболу

23.10.13 09:23 0 842
Нещодавно на двох штучних майданчиках Берегова пройшли матчі відродженого чемпіонату міста з міні-футболу.

Церемонія відкриття чемпіонату проходила одночасно на двох полях. На стадіоні «Дружба» відкривав урочисте змагання голова федерації футболу міста Берегова Олександр Сільченко. Він наголосив на головному – чемпіонат відновлено після десятків років перерви.

На майданчику у ЗОШ № 3 відкривали спортивне свято заступник голови ФФБ Олександр Болдог та головний спеціаліст управління молоді та спорту Берегівської міської ради Василь Фекете.

У чемпіонаті взяло участь 13 команд. Приємно відмітити, що Берегівський районний відділ міліції також заявив про участь у чемпіонаті та, відповідно, виставив свою команду, капітаном якої став начальник штабу підрозділу Петро Дрозденко.

Після чотирьох турів лідирує команда «Міліція» з 9-ма очками. На другому місці «Котнар» — 9. Треті - «Добровольці» (9). Перше місце з другим розділяють лише показники забитих та пропущених м’ячів.

Битву за кращого бомбардира ведуть одразу чотири футболісти: Роберт Нодь («Котнар»), Юрій Пейтер («Котнар»), Петро Дрозденко («Міліція») та Томаш Хробак («Чизай»), які вже забили по 4 м’ячі.

Отже, у Берегові знову продовжились футбольні традиції, як і в 90-ті роки, коли проводились чемпіонати серед вулиць міста та підприємств і організацій. І приємно, що міліція бере в цьому активну участь.

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 22 жовтня працюватимуть ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ