На Хмельниччині проведено тактичні навчання з питань організації управління при ліквідації надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період

На Хмельниччині проведено тактичні навчання з питань організації управління при ліквідації надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період

23.10.13 08:53 0 860
В осінньо-зимовий період внаслідок несприятливих погодних умов – сильного вітру, аномально низької температури, обмерзання ліній електропередач і контактних ліній електротранспорту, снігових заметів та ожеледиці виникає значна кількість аварій та руйнувань.

18 жовтня в смт. Теофіполь перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський спільно з першим заступником начальника ГУ ДСНС у Хмельницькій області Віталієм Голубом провели нараду з питань організації управління при ліквідації надзвичайних ситуацій. На нараду були запрошені керівники служб, які забезпечують попередження та ліквідацію надзвичайних ситуацій в районі. Начальник Теофіпольського районного сектору ГУ ДСНС Сергій Притула ознайомив присутніх із планом проведення спільних тактичних навчань.

У ході навчань, які були проведені після наради, відпрацьовані дії органів управління і спеціалізованих служб цивільного захисту з питань організації управління при ліквідації надзвичайних ситуацій. Також одним із завдань була перевірка всебічного забезпечення спільних заходів та надання допомоги транспортними, інженерними, матеріальними, технічними та іншими засобами, оповіщення та інформування населення, надання допомоги потерпілим, рятування та евакуація людей, тимчасове відселення та організація життєзабезпечення населення, облаштування пунктів обігріву, забезпечення резервного електропостачання тощо.

Завдання були складними, але завдяки належному керівництву та скоординованим діям служб цивільного захисту, були реалізовані в повному обсязі. Це засвідчує готовність цивільних служб району до роботи в осінньо-зимовий період.

Теофіпольський РС

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківськ: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ