На Хмельниччині сигналізація Державної служби охорони врятувала магазин від крадія

На Хмельниччині сигналізація Державної служби охорони врятувала магазин від крадія

23.10.13 09:24 0 1026
37-річний хмельничанин посеред ночі намагався проникнути до приміщення магазину шляхом віджиму віконного скла. На об’єкті спрацювала сигналізація Державної служби охорони. За кілька хвилин наряд ДСО затримав зловмисника.

В Хмельницькому близько другої години ночі на пульт централізованого спостереження Управління Державної служби охорони при УМВС України в Хмельницькій області надійшов сигнал тривоги з одного із продуктових магазинів міста. На місце події негайно виїхав наряд групи затримання.

Під’їжджаючи до об’єкту, правоохоронці побачили, що біля одного із вікон вовтузиться невідомий чоловік. Коли ж працівники ДСО підійшли до магазину, невідомий, побачивши міліціонерів, намагався втекти через двори. А на вимогу зупинитися — лише пришвидшив крок, та буквально за хвилину-другу на його руках уже застебнулися кайданки.

Виявилося, що тієї ночі чоловік спробував проникнути досередини. Проте, як тільки йому вдалось пошкодити вікно, спрацювала сигналізація. Оговтавшись, зловмисник намагався швидко та непомітно покинути місце пригоди, проте в цьому йому завадили міліціонери.

На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу Південно-Західного відділу міліції, куди чоловіка було доправлено для з’ясування усіх обставин правопорушення.

Варто нагадати, що навіть найнадійніші замки, надміцні двері чи грати на вікнах не захистять майно чи житло від злодія. Найкращий захист — це озброєний наряд групи затримання Державної служби охорони.

Щоб отримати консультацію про послуги чи стати клієнтом ДСО, необхідно зателефонувати за безкоштовним номером телефону 0 800 502 220 чи 0 800 211 000. Або звернутися безпосередньо до Управління Державної служби охорони при УМВС України в Хмельницькій області за адресою: м. Хмельницький, вул. Тернопільська, 6/1. Також цілодобово можна зателефонувати до чергової частини за номером телефону 2-36-25.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ