Правоохоронці Прикарпаття відвідали польських колег, аби обмінятися досвідом

Правоохоронці Прикарпаття відвідали польських колег, аби обмінятися досвідом

23.10.13 08:35 0 915
З сьомого по одинадцяте жовтня на запрошення коменданта Малопольського воєводства поліції в Кракові надінспектора Маріуша Довбека до Польщі прибула делегація міліції Івано-Франківщини.

Делегація у складі радника начальника УМВС в Івано-Франківській області Володимира Перетятка, начальника фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку полковника міліції Богдана Тесленка та начальника штабу підполковника міліції Миколи Сторощука прибула, аби почерпнути нові технології роботи європейської поліції.

Перший день візиту ознаменувався зустріччю зі співробітниками карного розшуку відділу поліції в Кракові, де польські колеги продемонстрували можливості використання своїх аналітичних інструментів у боротьбі зі злочинністю. Українські міліціонери зустрілися з молодшим інспектором Григорієм Гримеком, який організував візит до рятувального підрозділу пожежогасіння № 7 від Державної протипожежної служби в Кракові та до Центру управління в кризових ситуаціях.

Дев’ятого жовтня українська делегація відвідала поліцейську академію в Катовіце , де прикарпатські правоохоронці зустрілися із заступником командувача школи поліції в Катовіце – компетентного спеціаліста в питаннях навчання інспектором Ганною Росоль та представниками менеджменту. Після офіційної частини, в якій відбулась презентація принципів роботи шкіл поліції, делегація мала можливість оглянути кампус, в тому числі Багатоцільовий тренажерний центр, під назвою «Miasteczkiem Symulacyjnym» («Містечко моделювання»), яке є одним з найсучасніших центрів спортивного навчання для правоохоронців у Європі.

Останній день був присвячений питанням в області коштів із фондів ЄС. Пан Григорій Склярчук - головний спеціаліст Президента поліції в Кракові, представив проекти, пов'язані зі створенням готових презентацій і матеріалів в даній області. Гості з України виявили велику цікавість до всіх представлених тем, задаючи конкретні запитання. Такі спільні засідання було також включено для обміну досвідом.

Візит прикарпатської міліції до Польщі завершився 11 жовтня офіційним прощанням гостей і делегацій. Правоохоронці обох країн урочисто потисли руки в знак поваги та співдружби.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: депутати на ...
Наступна новина: На Львівщині розпочались ...

КОМЕНТАРІ