Представник Львівщини Дмитро Бабійчук – срібний призер ІІ Всесвітніх ігор з єдиноборств

Представник Львівщини Дмитро Бабійчук – срібний призер ІІ Всесвітніх ігор з єдиноборств

23.10.13 10:43 0 888
18 жовтня в Санкт-Петербурзі (Російська Федерація) урочисто відкрито ІІ Всесвітні ігри з єдиноборств (Sport Accord World Combat Games). Участь в урочистій церемонії відкриття взяв Міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін. З вітальним словом до учасників ІІ Всесвітніх ігор з єдиноборств звернувся президент Sport Accord World Combat Games Маріус Візер.

В другий змагальний день член національної збірної команди України, заслужений майстер спорту, викладач Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України Дмитро Бабійчук у ваговій категорії 74 кг виборов срібну нагороду у змаганнях самбістів WCG’13.

У вирішальному поєдинку за непростого суддівства він поступився росіянину Алі Куржеву. Бронзовими призерами стали Алехандро Кдара (Аргентина) та Каха Мамулашвілі (Грузія).

Довідково:

ІІ Всесвітні ігри з єдиноборств тривають з 18 до 26 жовтня 2013 року в Санкт-Петербурзі (Росія). У змаганнях беруть участь 1 350 спортсменів з 98 країн світу, які виборюють 135 комплектів нагород у 15 видах спорту: бокс, фехтування, боротьба (вільна, греко-римська та жіноча), дзюдо, тхеквондо; тайський бокс Муай-Тай, самбо, боротьба (поясна боротьба, граплінг і панкратіон), айкідо, кендо, кікбоксинг, джиу-джитсу, французький бокс Сават, сумо, карате, ушу.

Україну на цьому представницькому міжнародному спортивному форумі представляють 52 спортсмени, які ведуть боротьбу в 12 видах спорту (бокс – 4, фехтування – 2, сумо – 10, панкратіон – 8, боротьба самбо – 6, тайський бокс Муай – Тай – 6, боротьба на поясах Алиш – 2, кікбоксинг (WAKO) – 4, ушу – 2, джиу – джитсу – 2, карате (WKF) – 1, французький бокс Сават – 5).

На І Всесвітніх іграх з єдиноборств у Пекіні збірна команда України здобула 23 медалі: 7 золотих, 5 срібних, 11 бронзових і посіла третє місце в загальнокомандному заліку. Попереду фінішували збірні Росії (18 золотих, 11 срібних, 10 бронзових медалей та Китаю (15 золотих, 3 срібні, 13 бронзових медалей).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Молода гвардія" ...
Наступна новина: В Луцьку за допомогою ...

КОМЕНТАРІ