У Львівській області завершилися відкриті змагання з танцювального спорту

У Львівській області завершилися відкриті змагання з танцювального спорту

23.10.13 08:26 0 795
19-20 жовтня ц.р. у спортивному комплексі «Грація» ТВК «Південний» у м. Львові (вул. Щирецька, 36) відбулися відкриті змагання з танцювального спорту, серед яких, зокрема, чемпіонат України серед молоді (10 танців, І–V ранг), всеукраїнські змагання з танцювального спорту серед ювеналів–1 (стандарт) та юніорів–1 (латина), міжнародні змагання «Westukrainian open – 2013».

Участь в урочистій церемонії відкриття цих змагань та нагородженні переможців взяв заступник голови-керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль.

Зазначимо, що ці масштабні спортивні заходи відбувались відповідно до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2013 рік, затвердженого наказом МОНмолодьспорту від 10 жовтня 2013 року № 568, за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та обласного осередку Всеукраїнської федерації танцювального спорту.

У Львові змагалися команди з Республіки Білорусь, Болгарії, Литва, Латвія, Республіки Польща, Словаччини, Чехії, Російської Федерації та України.

Кращі танцювальні пари за результатами цих змагань отримали право змагатися в Чемпіонаті світу з танцювального спорту серед молоді.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Газета «ФАКТЫ»: ...
Наступна новина: відбулася семінар – нарада ...

КОМЕНТАРІ