Львівщина: власником другої квартири за програмою «Забезпечення житлом інвалідів війни» стане мешканець м.Броди

Львівщина: власником другої квартири за програмою «Забезпечення житлом інвалідів війни» стане мешканець м.Броди

23.10.13 11:25 0 848
Про це було повідомлено під час чергового засідання Комісії з питань закупівлі та розподілу житла для інвалідів війни, яке провів заступник голови-керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль.

Зокрема, заступник директора-начальник управління господарського та транспортного забезпечення департаменту інформаційних технологій та господарського обслуговування ОДА Іван Саган розповів, що 22 жовтня було укладено угоду щодо купівлі квартири у місті Броди Львівської області площею 50,4 кв.м. на суму 253,660 тис.грн. Відтак, це вже друге помешкання, яке буде придбано за програмою КПКВ 2751300 «Забезпечення житлом інвалідів війни». Нагадаємо, що власником першої квартири, відповідно до цієї програми, стане пільговик, що мешкає у місті Червоноград площею 44,4 кв.м. на суму 195,360 тис. грн. Інші черговики все ще не визначились.

Також Вадим Гураль запропонував протокольно фіксувати результати співбесід із претендентами серед інвалідів війни на отримання житла, щоб уникнути можливих колізій під час закупівлі квартир. Члени комісії підтримали пропозицію одноголосно. Було вирішено також письмово повідомити черговиків про можливість отримання помешкання за програмою «Забезпечення житлом інвалідів війни», зазначивши які кроки необхідно здійснити для отримання житла і, в який термін повідомити про рішення.

« іде мова про те, чи готовий пільговик погодитись на пропозицію щодо можливого придбання житла. Саме тому усі повинні визначитись остаточно, дати чітку відповідь щодо відмови чи згоди», – зазначив заступник керівника області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ