Житомирщина: «Сільські голови повинні навчитися організувати економіку власної території та створити умови для роботи на місцях»

Житомирщина: «Сільські голови повинні навчитися організувати економіку власної території та створити умови для роботи на місцях»

23.10.13 08:00 0 870
21 жовтня голова Новоград-Волинської РДА С.Лавренюк під час апаратної наради з керівниками структурних підрозділів РДА, районних установ та організацій акцентував увагу на виконанні соціальних ініціатив Президента України щодо підвищення якості та соціальних стандартів життя людей, розвитку сільських територій. «Сільські голови повинні навчитися організувати економіку власної території та створити умови для роботи на місцях, - зазначив голова РДА. – Для цього потрібно задіяти усі можливості для наповнення бюджетів з максимальним використанням існуючих ресурсів». С.Лавренюк також звернув увагу присутніх на незадовільному стані доріг у районі. Ним було доручено відповідальним керівникам структурних підрозділів спільно з сільськими, селищним головами проаналізувати стан наявності та готовності техніки для залучення її під час складних погодних умов для робіт на дорогах загального користування місцевого значення. На нараді також були обговорені актуальні питання, що стосувалися завершенні збору пізніх зернових на полях району, виконання районного бюджету у поточному році та формування бюджету на 2014 рік.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Друзі Сирії» ...
Наступна новина: Тернопільські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ