З 1 листопада у Тернополі стартує новий соціальний проект

З 1 листопада у Тернополі стартує новий соціальний проект

23.10.13 08:48 0 798
У Тернополі з 1 листопада стартує проект «Соціальний розвиток Тернополя: підтримка – турбота – злагода». Його організатори – Тернопільська міська рада та Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

За словами заступника міського голови Леоніда Бицюри, на даний час у місті створено робочу групу і ведеться активна підготовка до реалізації проекту.

«Метою проекту є формування єдиної бази даних соціально-незахищених громадян міста, вивчення їх першочергових потреб і надання необхідної допомоги, - зазначив Леонід Олексійович. – У рамках його реалізації ми поділимо місто на 40 дільниць. За кожною з них буде закріплена група фахівців різних галузей, зокрема педіатри, дільничні міліціонери, соціальні працівники. Ми звикли застосовувати єдиний механізм у роботі з різними групами населення. Але є категорії соціально незахищених громадян, які потребують особливої уваги. Сподіваюся, завдяки проекту «Соціальний розвиток Тернополя: підтримка – турбота – злагода» ми виправимо цю ситуацію».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати Львівщини ...
Наступна новина: Чернігів: Благодійник року ...

КОМЕНТАРІ