На Тернопіллі підсумки роботи та кадрові зміни - тема колегії обласної міліції

На Тернопіллі підсумки роботи та кадрові зміни - тема колегії обласної міліції

23.10.13 09:53 0 809
Розширене засідання колегії під головуванням начальника УМВС України в Тернопільській області, генерал-майора міліції Віктора Сака, на якому правоохоронці підбили підсумки роботи міліції краю за 9 місяців цього року, відбулося в обласному управлінні внутрішніх справ.

У роботі колегії взяли участь представники облдержадміністрації, обласної ради, прокуратури, апеляційного суду, управління Служби безпеки в області, керівники управління, галузевих служб, підрозділів УМВС та міськрайорганів міліції.

На початку зібрання керівник обласної міліції представив нового заступника. Наказом Міністра внутрішніх справ на посаду заступника начальника управління-начальника кримінальної міліції УМВС України в Тернопільській області призначено полковника міліції Василя Левицького.

До порядку денного розширеної колегії було внесено кілька питань, у тому числі – аналіз оперативно-службової діяльності, стан виконавської та обліково-реєстраційної дисципліни.

У вступному слові керівник міліції Тернопільщини озвучив основні пріоритети у роботі, які визначені Міністерством внутрішніх справ – це безумовне дотримання працівниками органів внутрішніх справ вимог законодавства та службової дисципліни, а також відкритість у діяльності міліції та інформування громадян про стан правопорядку в державі.

Учасники колегії детально проаналізували результати діяльності за дев’ять місяців поточного року. Зазначалося, що завдяки вжитим заходам досягнуто позитивної динаміки щодо зменшення кількості зареєстрованих тяжких та особливо тяжких злочинів. Насамперед, менше як за відповідний період минулого року зареєстровано навмисних вбивств та тяжких тілесних ушкоджень. Менше зафіксовано крадіжок, незаконних заволодінь транспортними засобами, дорожньо-транспортних пригод зі смертельними наслідками. Проте міліціонерам треба ще чимало зробити щодо розкриття розбійних нападів, тяжких та особливо тяжких злочинів минулих років. Активізувати роботу щодо протидії наркозлочинності, перш за все її організованими формами, боротьби з кримінальними правопорушеннями економічної спрямованості.

Виступаючі аналізували проблемні напрямки у роботі та пропонували шляхи їх вирішення. На колегії було заслухано майже усіх керівників галузевих служб, окремих начальників райвідділів.

Не залишилися поза увагою колегії факти порушень дисципліни та законності. Йшлося про стан оперативно-розшукової діяльності ОВС області, забезпечення охорони громадського правопорядку та безпеки дорожнього руху, поліпшення кадрового забезпечення, проаналізовано роботу підрозділів УБОЗу.

Після обговорення робочих питань були визначені основні завдання та пріоритетні напрямки діяльності міліції області на найближчий період.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Підготовка ...

КОМЕНТАРІ