"Прийти на допомогу, не злякатися, врятувати… Ось яким повинен бути справжній міліціонер" - пише Настя з Севастополя

23.10.13 08:05 0 796
«Лист міліціонеру» написала учениця третього класу однієї з шкіл м. Севастополя Настя. Дівчинка написала, що дуже поважає професію міліціонера, адже вони рятують життя людей. У своєму листі Настуся написала про трагічний випадок під час якого загинули двоє хлопчиків та працівник міліції, який намагався їх врятувати. Текст листа наводимо нижче:

«Я Вам пишу тому, що поважаю Вас. Поважаю за те, що Ви, дядько міліціонер, один з тих, хто охороняє наш спокій від тих, хто чесно жити не хоче, Ви порою життя людей рятуєте.

Євгену Скоробагатову, молодшому сержанту міліції було двадцять три роки. Повертаючись з роботи, він почув крики дітей про допомогу. Виявилося, що п’ятеро наших севастопольських хлопців знайшли неподалік від Малахова кургана бомбосховище. Двоє з них залізли у середину і не змогли вибратися назовні. Міліціонер поліз у небезпечне місце, щоб врятувати дітей, але задихнувся разом із хлопчиками.

Прийти на допомогу, не злякатися, врятувати… Ось яким повинен бути справжній міліціонер.

Добре б, щоб підлітки відповідально відносилися до своїх обов’язків – навчатися, трудитися, батьків та вчителів слухатися. Тоді б не була міліцейська служба такою небезпечною і не гинули б люди.

Я пишу цього листа Вам, тому що Ви в одному ряду з такими, як Євген Скоробагатов. Пишу для того, щоб сказати, що ми поважаємо Вас, ми пишаємося Вами, ми не можемо без Вас. Пишу листа, щоб сказати спасибі».

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Чернівцях відбувся ...

КОМЕНТАРІ