Першість світу з самбо принесла курсантам ЛДУВС призові місця

Першість світу з самбо принесла курсантам ЛДУВС призові місця

23.10.13 08:15 0 789
Минулого тижня в Салоніках (Греція) відбулася першість світу з самбо серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок. Позмагатися за перемогу приїхали близько 500 спортсменів з 35 країн світу. Національну збірну України разом з іншими самбістами представляли й курсанти Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка Роман Гончарук та Аліна Гізай.

Багаторазові переможці та призери чемпіонатів України та Європи університетські спортсмени й цього разу показали себе з гідного боку, посівши п’яте й третє місце у своїх категоріях.

Як розповідає тренер курсантів старший викладач кафедри спеціальної фізичної та вогневої підготовки підполковник міліції Олег Сопін, стати чемпіонами університетським самбістам завадили ряд факторів: «Важка дорога автобусом до Греції просто відняла всі сили в українських спортсменів, а часу відновитися майже не було. Разом з тим, у Романа Гончарука загострилася травма ноги, яку він отримав на Чемпіонаті Європи. Втім, завдяки наполегливості він зміг вибороти п’яте місце. Аліна провела три зустрічі та змогла вибороти бронзову медаль першості, програвши вихід у фінал представниці Росії. Але її медаль допомогла національній збірній посісти друге загальнокомандне місце в змаганнях серед юніорок».

Зараз спортсмени міліцейського вишу готуються до Кубку України з самбо, Чемпіонату України з дзюдо в Харкові та Міжнародного турніру з дзюдо імені Ю.М. Зусера.

Команда дякує керівництву університету та тренеру за допомогу в організації поїздки.

Прес-служба ЛДУВС ім. Е.О. Дідоренка
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Центральну оперативну ...
Наступна новина: На базі ГУ ДСНС Львівщини ...

КОМЕНТАРІ