Пенсіонерка подякувала вінницьким міліціонерам за повернення сина

Пенсіонерка подякувала вінницьким міліціонерам за повернення сина

23.10.13 08:50 0 736
На адресу Міністра внутрішніх справ України надійшов лист від літньої жительки Жмеринки Ніни Федорівни Максимчук. Жінка висловила щиру подяку працівникам місцевої міліції за повернення свого сина.

За допомогою до міліціонерів Жмеринки звернулась місцева жителька. Схвильована жінка повідомила, що її 31-річний син пішов з дому у невідомому напрямку й не повернувся. Декілька днів родичі самотужки намагались знайти зниклого і лише згодом звернулися до міліції.

Для з’ясування всіх обставин справи та встановлення місця перебування чоловіка співробітники карного розшуку жмеринської міліції вжили усіх необхідних заходів. Міліціонери опитали жителів районного центру та провели огляд території. Як з’ясувалось, чоловік перебував на території Одеської області.

Начальник сектору карного розшуку Жмеринського райвідділу міліції Віктор Мельник та старший оперуповноважений Володимир Трачук виїхали до м. Одеси та відшукали зниклого в м. Коблево.

- Дякую працівникам міліції за небайдужість до моїх проблем. На моє горе відгукнулася уся міліція, а особливо Віктор Мельник та Володимир Трачук, - пише у своєму листі Ніна Максимчук. - Такими людьми може пишатись уся держава.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківськ: ...

КОМЕНТАРІ