Віталій Захарченко зустрівся з представником МВС Литовської Республіки

Віталій Захарченко зустрівся з представником МВС Литовської Республіки

23.10.13 08:55 0 749
Під час зустрічі Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко та керівник Департаменту розслідування фінансових злочинів МВС Литовської Республіки Кястутис Юцявичюс обговорили основні напрямки роботи обох відомств та визначилися з перспективами на майбутнє.

- Ваш візит в Україну і наша зустріч свідчать про обопільне бажання розвивати співпрацю у сфері боротьби зі злочинністю, - зазначив Віталій Захарченко.

Під час зустрічі йшлося також про напрямки у роботі правоохоронних відомств обох держав, які вимагають тісної взаємодії: боротьба з кіберзлочинністю, з незаконним обігом наркотиків, зі злочинністю у сфері економіки.

За словами Міністра, українські правоохоронці цінують готовність литовських колег підтримати їх зусилля у поглибленні взаємодії з європейськими партнерами як у двосторонньому так і в багатосторонньому форматі.

- МВС України високо цінує намір Литовської сторони активно співпрацювати. Упевнений, що результат цієї роботи дозволить вивести уже існуюче співробітництво на якісно новий рівень, - наголосив Віталій Захарченко.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ