Підготовка дорожньо-комунальних організацій до зими вкрай незадовільна

Підготовка дорожньо-комунальних організацій до зими вкрай незадовільна

23.10.13 09:56 0 755
Таким є висновок Державтоінспекції згідно з результатами осіннього комісійного огляду вулично-дорожньої мережі, що проводився з 1 по 20 жовтня в Україні.

Дорожньо-комунальні організації практично не готові до роботи в зимовий період. У них відсутня необхідна кількість сучасної снігоприбиральної техніки, а та, що наразі є, знаходиться в непридатному стані. Вкрай повільними темпами йде заготівля достатньої кількості протиожеледних матеріалів (піщано-соляних сумішей), а також відсутній необхідний запас паливно-мастильних матеріалів.

Викликає також серйозне занепокоєння наявність ямковості на проїзній частині автомобільних доріг та вулиць, більшість з якої утворилась ще на початку весни. У зв’язку з тим, що дорожньо-комунальні організації впродовж будівельного сезону роботи щодо ліквідації ямковості виконували дуже повільними темпами, на її загальна площа становить майже 2 млн. квадратних метрів.

На усунення недоліків, виявлених під час контрольних перевірок, посадовим особам дорожніх організацій вручено 843 обов'язкових до виконання приписи Державтоінспекції. Більшість з них на не виконано.

За результатами узагальнення результатів проведення осіннього комісійного обстеження, з метою належної підготовки вулично-дорожньої мережі до експлуатації в зимовий період, Департаментом ДАІ МВС України буде поінформовано Мінінфраструктури та Мінрегіонбуд.

Прес-служба Департаменту

ДАІ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі підсумки ...
Наступна новина: Львівська обласна рада ...

КОМЕНТАРІ