Олег Тягнибок: «Кожен наш крок ґрунтується на Конституції, законах України та покликаний захистити інтереси виборців»

Олег Тягнибок: «Кожен наш крок ґрунтується на Конституції, законах України та покликаний захистити інтереси виборців»

23.10.13 10:59 0 1074
«Нині ситуація із можливим протистоянням чи штурмом Київради залежить не від нас, а від того, хто чинить незаконні дії. Кожен наш крок чітко ґрунтується на Конституції, законах України та покликаний захистити інтереси виборців». Про це 23 жовтня 2013 року заявив Голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок, проводячи передсесійне засідання парламентської фракції ВО «Свобода» біля приміщення Київради.

На разі до Київради прибули представники опозиційних сил, активісти, депутати-опозиціонери та практично вся парламентська фракція націоналістів, яку очолює лідер «Свободи» Олег Тягнибок. Очільник націоналістів наголосив, що присутність під Київрадою усіх лідерів опозиції – символ спільного протесту проти свавілля чинної влади.

«Кожного дня перед початком сесії парламенту ми проводимо засідання фракції о 0 9:00, нині ж його провести ми вирішили біля Київради – поки що лише під її стінами, але сподіваємося продовжити своє зібрання у приміщенні Київради. Ми хочемо подивитися на це збіговисько, яке засідає у будівлі столичної міськради.

Нині ситуація із можливим протистоянням чи штурмом Київради залежить не від нас, а від того, хто чинить незаконні дії. Кожен наш крок чітко ґрунтується на Конституції, законах України та покликаний захистити інтереси виборців. Спільна участь усіх опозиційних сил у цій акції – символ нашого спільного протесту проти свавілля режиму. Ми зараз тут, але вже нині в парламенті вимагатимемо від Голови Верховної Ради поставити на голосування постанову про вибори у Києві», – зазначив Олег Тягнибок.

Станом на 09:30 усі входи до КМДА заблоковано – ручок на дверях немає. Усередині приміщення перебуває так звана «бойова група» Партії регіонів на чолі з Ельбрусом Тедеєвим.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Придбати бомбосховище в ...
Наступна новина: Програмами фінансової ...

КОМЕНТАРІ