Розпочалася підготовка першої стадії інвестиційного проекту «Муніципальне водне господарство Чернівців»

Розпочалася підготовка першої стадії інвестиційного проекту «Муніципальне водне господарство Чернівців»

23.10.13 12:33 0 827
Відповідно до Порядку ініціювання, підготовки та реалізації проектів економічного і соціального розвитку, що підтримуються міжнародними фінансовими організаціями, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.11.2008р. №1027 та за результатами експертизи проектної пропозиції щодо ініціювання спільного з Кредитною установою для відбудови (KfW) інвестиційного проекту “Муніципальне водне господарства м. Чернівці, стадія I”, проведеної заінтересованими органами виконавчої влади, Мінекономрозвитку прийнято рішення про доцільність підготовки проекту та визначено відповідальних виконавців.

22 жовтня виконавчий комітет Чернівецької міської ради доручив Департаментам економіки та житлово-комунального господарства міської ради, КП “Чернівціводоканал” організувати роботу з підготовки зазначеного вище проекту та розробити план заходів з його підготовки.

Координатором інвестиційного проекту “Муніципальне водне господарство м. Чернівці, стадія I” призначено заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Петра Ротаря. Рішенням виконавчого комітету утворено групу управління проектом.

Довідково:

Техніко-економічне обґрунтування проекту “Водопостачання у м.Чернівці” розроблене згідно консалтингового договору між Чернівецькою міською радою та консорціумом КОВІ (Данія, головний партнер), ГФА Консалтингова група (Німеччина) та Інститут місцевого розвитку (Україна) в рамках німецького двохстороннього фінансового співробітництва з Україною.

Пректно-кошторисна документація (стадія «ТЕО») по об’єкту «Реконструкція систем водопостачання у м.Чернівці, І черга» для проекту «Муніципальне водне господарство м.Чернівці, стадія І» розробляється згідно консалтингового договору між Чернівецькою міською радою, яку представляє KfW, Франкфурт на Майні (“KfW”) та державним підприємством “Науково-дослідний технологічно-проектний інститут міського господарства”, м. Київ.

Проект має високу пріоритетність та стратегічне значення для обласного центру та прилеглих до нього територій. Для фінансування Проекту планується залучити позикові кошти у рамках Комунальної програми захисту клімату українсько-німецького міжурядового Фінансового співробітництва.

Департамент економіки міської ради

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Торрес показав фанатам ...
Наступна новина: Загальноміська акція ...

КОМЕНТАРІ