В Закарпатській області перечинські правоохоронці дбають про профілактику боротьби зі злочинністю

В Закарпатській області перечинські правоохоронці дбають про профілактику боротьби зі злочинністю

23.10.13 13:50 0 894
Не без подиву споглядали на тому тижні жителі Перечинщини та Великоберезнянщини велику кількість міліціонерів на своїх вулицях. Пояснення цьому є - правоохоронці спільно з «Беркутом» проводили оперативно-профілактичне відпрацювання території обслуговування Перечинського райвідділу міліції.

Практичну допомогу у проведенні відпрацювання надали обласна міліція, окремі райвідділи Закарпатської області та відділення державної автомобільної інспекції. Начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей провів ретельний інструктаж особового складу, озвучив основні завдання та мету проведення даного заходу, зауваживши, що результати проведеної роботи залежать від розуміння кожним особисто важливості покладених на нього завдань, в першу чергу, це забезпечення безпеки наших громадян.

Того вечора правоохоронці перевіряли раніше судимих осіб, умовно засуджених, формально підпадаючих під адміністративний нагляд осіб, тих, які ухиляються від слідства та суду, власників зброї, виявляли порушення правил дорожнього руху, незаконні перевезення лісосировини, металобрухту, незаконного перевезення нафтопродуктів. Також співробітники міліції проводили перевірки місць компактного проживання осіб ромської народності в Порошкові та Великому Березному.

Групами по нагляду за дорожнім рухом за час відпрацювання було виявлено 32 порушення правил дорожнього руху та відповідно складено 32 адміністративні протоколи. Групами по перевірці підоблікового елементу перевірено 56 раніше судимих громадян, виявлено одне порушення правил адміністративного нагляду, особу притягнуто до адміністративної відповідальності, одне порушення правил зберігання зброї, складено 1 адміністративний протокол, зброю вилучено. Також виявлено 4 осіб, які вчинили насильство в сім’ї, даних громадян притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 173-2 кодексу України про адміністративні правопорушення.

Начальник сектору охорони громадського порядку Перечинського райвідділу міліції Михайло Молнар коментує, що саме належна профілактика злочинності дає змогу нашим громадянам бути впевненими у безпеці свого життя, здоров'я та особистого майна. А необхідна складова профілактики та попередження вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень – це проведення таких відпрацювань.

Мирослава Пекар,

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ