Ужгородські міліціонери затримали розбійника з іграшковим пістолетом

Ужгородські міліціонери затримали розбійника з іграшковим пістолетом

23.10.13 13:07 0 855
Запорізького розбійника-рецидивіста, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі й знову пішов на «велику дорогу», затримали ужгородські оперативники карного розшуку на гарячому.

Післяобідньої пори до Ужгородського міськвідділу міліції надійшла інформація про розбійний напад. В одному з магазинів по вулиці Данила Галицького в Ужгороді невідомий чоловік, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволодів грошовими коштами.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. За гарячими слідами оперативники карного розшуку Михайло Сойма, Олег Тупчій, Юрій Галаговець та Тарас Нападій затримали чоловіка з пістолетом в руках неподалік від місця скоєння злочину.

Ним виявився 54-річний непрацюючий, неодноразово судимий одесит, що останнім часом проживав у Запорізькій області. Чолов′яга нещодавно звільнився з місць позбавлення волі й вирішив пошукати зиску на території нашої області.

Зі слів підозрюваного, на злочин він наважився через відсутність грошей. Їх вирішив отримати злочинним шляхом – вчинити напад на магазин. Для більшої переконливості своїх намірів чоловік взяв з собою іграшковий пістолет. Єдине, чого не зміг передбачити зловмисник, це що в касі виявиться незначна сума – близько 100 гривень...

У підозрюваного вилучили іграшковий пістолет, який послужив знаряддям злочину, та викрадені 100 гривень.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій). Затриманого поміщено в ізолятор тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 9 років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Робоча зустріч з ...
Наступна новина: Тернопілля: ...

КОМЕНТАРІ