У Львові працівники ДСО підсумували результати роботи

У Львові працівники ДСО підсумували результати роботи

23.10.13 12:46 0 982
Перед початком наради начальник Державної служби охорони Львівщини вручив погони підполковника командиру Полку міліції УДСО при ГУМВС України у Львівській області Петру Чепілю та капітана старшому інспектору з особливих доручень Руслану Щуровському і привітав їх з присвоєнням звань.

У нараді прийняли участь - начальник УДСО Львівщини, полковник міліції Ігор Москаленко, керівний, командний, інспекторський та інженерно-технічний склад підрозділів охорони області. Насамперед, головуючий наради довів до усіх присутніх основні вимоги, які ставляться до підрозділів Державної служби охорони. Також було розглянуто ряд робочих питань.

Начальник Управління охорони Ігор Москаленко зазначив, що діяльність підрозділу була спрямована на забезпечення надійної охорони об`єктів різних форм власності, виконання вимог Президента, Уряду, Міністерства внутрішніх справ України щодо посилення боротьби зі злочинністю, Плану заходів, направлених на вдосконалення діяльності ДСО при МВС України на ринку охоронних послуг, розширення обсягів охоронних послуг, удосконалення функціонування всіх ланок ДСО, пошуку нових форм і методів роботи, дотримання дисципліни й законності.

На даний час підрозділами управління охороняється за окремою фізичною адресою 7308 об’єктів та 9065 приміщень з особистим майном громадян, серед яких 46 музеїв та культових споруд, 980 фінансово-кредитних установ, тощо.

На завершення наради керівник Управління охорони Львівщини, полковник міліції Ігор Москаленко подякував працівникам за проведену роботу.

Денис Харчук,

УДСО при ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ