У Львові дві жительки Закарпаття пограбували студентку на суму 4500 тис. грн.

У Львові дві жительки Закарпаття пограбували студентку на суму 4500 тис. грн.

23.10.13 13:30 0 856
У Львові дві жительки Закарпатської області пограбували студентку одного з вищих навчальних закладів міста.

До Франківського райвідділу міліції 21 жовтня о 5.35 звернулася із заявою 21-річна студентка одного з львівських вишів, яка повідомила правоохоронцям, що 21 жовтня, близько 5.20 ранку, коли вона перебувала на зупинці громадського транспорту у місті Львові до неї підійшли дві невідомі жінки, які застосовуючи силу вирвали з рук сумку в якій знаходився ноутбук, гаманець з грошима в сумі 200 гривень, студентський квиток та квиток до міста Коростеня куди вона мала намір їхати. Сума завданих збитків становить 4 500 гривень.

Вжитими заходами львівські правоохоронці оперативно встановили і затримали жінок, які пограбували студентку. Ними виявилися дві жительки Закарпатської області – 42-річна раніше судима жителька міста Мукачево та 28-річна жителька міста Ужгорода.

Речові докази вилучено.

Правоохоронці наголошують, що більше шансів на швидке розкриття злочинів у тих випадках, коли інформація про скоєне надходить „по гарячих слідах”. Чим швидше надійде повідомлення до правоохоронців, тим більше шансів, що злочин буде розкрито у найкоротші терміни.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція припинила ...
Наступна новина: Рівненщина: на Сарненщині ...

КОМЕНТАРІ