У Рівненській області під час пожежі у приватному будинку загинув чоловік

У Рівненській області під час пожежі у приватному будинку загинув чоловік

23.10.13 12:06 0 984
О 07:43 22 жовтня на пульт Служби порятунку «101» у м. Березне надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку, що по вул. Корецька, 105 районного центру. Отримавши сигнал, рятувальники 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини негайно прибули за вказаною адресою та швидко ліквідували загоряння. Під час гасіння на місці пожежі в одній із кімнат виявлено тіло 49 річного господаря помешкання без ознак життя. Чоловік найймовірніше загинув від отруєння продуктами горіння.

Як з’ясувалося пізніше, господар помешкання ніде не працював, проживав один, полюбляв зловживати спиртним, при цьому палив цигарки у ліжку. Найймовірніше саме така недбалість чоловіка й коштувала йому життя. Наразі всі обставини даної трагедії з’ясовує слідчо-оперативна група міліції та фахівців Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Внаслідок пожежі вогонь знищив лише постіль та матрац у кімнаті, речі домашнього вжитку, закопчено стіни і стелю.

Аналізуючи це Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області в котрий раз звертається до жителів Рівненщини з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих вас людей. Будьте обережні з вогнем, дотримуйтесь правил пожежної безпеки при користуванні електропобутовими приладами та експлуатації приладів опалення, не паліть цигарки в своїх помешканнях, особливо у нетверезому стані.

Пам’ятайте самі та навчіть своїх дітей, що дотримання елементарних правил особистої та пожежної безпеки – це запорука збереження людських життів та значних матеріальних цінностей!

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: 23 жовтня 2013 ...
Наступна новина: На Тернопіллі проведено ...

КОМЕНТАРІ