Тернопілля: "Сокіл" організував футбольний турнір на Теребовлянщині

Тернопілля: "Сокіл" організував футбольний турнір на Теребовлянщині

23.10.13 13:07 0 1008
19 жовтня 2013 року у Микулинцях Теребовлянського району з ініціятиви молодіжної громадської організації "Сокіл" втретє відбувся турнір з міні-футболу.

У змаганнях взяли участь 10 команд-лідерів футбольного чемпіонату Теребовлянського району, а також футбольна команда Тернопільського районного осередку "Сокола" на чолі з головою Володимиром Петриком.

"Організація "Сокіл" своєю діяльністю виховує юнаків і дівчат у спортивному, здоровому, патріотичному дусі, виховує молодь, за якою майбутнє України. Організовуючи подібні спортивні заходи, ми формуємо в суспільстві правильні, здорові настрої та бажання", – наголосив голова Тернопільського районного осередку МГО "Сокіл" Володимир Петрик.

Першість турніру виборола команда "Бастіон" (Микулинці), другі – "Харчовик" (Кобиловолоки). Команда "Колос" (Кровінка) стала третьою. Команда переможців отримала почесний кубок.

Також визначили кращого воротаря та кращого бомбардира, яких відзначили пам'ятними статуетками та іменними грамотами.

"Турнір вдався на славу, запекла боротьба тривала протягом усього турніру до останньої хвилини. Кожна з команд показала гідний результат", – зазначив керівник Теребовлянського "Сокола", організатор турніру Дмитро Горячов.

Світлини: https://plus.google.com/u/0/photos/104331009406632508844/albums/5937600205837575793

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: Тернопіль знову ...

КОМЕНТАРІ