Тернопільська "Студентська Свобода" відродила молодіжний рок-фестиваль "Висадка"

Тернопільська "Студентська Свобода" відродила молодіжний рок-фестиваль "Висадка"

23.10.13 12:25 0 1159
19 жовтня 2013 року, після трирічної паузи, у Тернополі відбувся фестиваль рок-музики "Висадка", який був заснований ще 1998 року. Захід організували представники обласної молодіжної громадської організації "Студентська Свобода", співорганізатором виступила Тернопільська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Колись цей фестиваль був однією із найгучніших музичних подій на західній Україні. Молодь відчула справжній запал і отримала задоволення від енергійних виконавців, музикантів, яскравих виступів, якісного звуку та позитивної атмосфери. "Молодь позитивно оцінила цей фестиваль і виявила бажання побувати на ньому ще не раз", – зазначив заступник голови "Студентської Свободи" Ігор Костюк.

"Вже у лютому в Тернополі ми плануємо знову провести "Висадку". Тернопільська обласна МГО "Студентська Свобода" активно розвиває здорові настрої серед молоді, закликає її бути активною. Власне з цією метою ми вирішили відродити цей фестиваль і популяризувати рок-музику. Думаю, в Тернополі є чимало людей, яким до душі цей стиль музики, і їм не вистачає рок-концертів у рідному місті. Отже, ми маємо подбати про них", – заявив Ігор Костюк.

Як вважає очільник Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький, рок-фестиваль "Висадка" покликаний пробудити молодь і заохотити її цікаво проводити час.

"Головне, що хлопці й дівчата приємно відгукуються про виступи рок-гуртів і з радістю сприймають альтернативну музику. Це означає, що серед молоді рок популярний і цей фест має знову стати доброю традицією для жителів "файного міста Тернопіль". На жаль, є чимало фестивалів, які зараз забуті й ніхто не намагається їх знову організувати. Тому я радий, що знайшлося чимало бажаючих відновити "Висадку". Це драйвовий захід, який може "відірвати" молодь від телевізорів, комп'ютерів, речей, які негативно впливають на світосприйняття і псують здоров'я та психіку людей та об'єднати українців. Наше юне покоління повинно виховуватися згуртованим і патріотичним. Єдина нація і спільна думка – це наша мета!", – повідомив Роман Навроцький.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинянина, якому ...
Наступна новина: 23 жовтня 2013 року голова ...

КОМЕНТАРІ