Василь Лазутко: "Основний пріоритет роботи міліції Рівненщини - "Людина понад усе", і ми повинні невідступно його дотримуватися"

Василь Лазутко: "Основний пріоритет роботи міліції Рівненщини - "Людина понад усе", і ми повинні невідступно його дотримуватися"

23.10.13 13:48 0 1046
На цьому наголосив головний міліціонер області під час колегії УМВС за результатами діяльності за дев’ять місяців 2013 року. Насамперед — дотримання прав особи, відкритість, покращення сервісної функції міліції — це те, над чим повинен працювати кожен правоохоронець, адже саме такі принципи закладені в діяльності європейської правоохоронної системи, — зауважив генерал-майор міліції.

Василь Лазутко довів до підлеглих вимоги Міністра Віталія Захарченка, які були озвучені під час колегії МВС України 18 жовтня:

— Перш за все ми повинні працювати над зменшенням рівня корупції, карати всі відомі її прояви, незалежно від впливовості тих, хто її вчиняє. У квітні цього року на колегії я піднімав уже це питання. У нас вже є напрацювання у цьому напрямку, проте я вважаю, що діяти можна краще. У першу чергу це стосується і лав органів внутрішніх справ області. Ми самі викриваємо такі факти і діємо категорично. Не дарма при УМВС діє контактний центр оперативного реагування на неправомірні дії працівників міліції.

Під час наради начальник УМВС окреслив основні проблемні питання в діяльності МРВ області. Поставив вимоги присутнім керівникам підрозділів та наголосив на неухильному дотриманні норм чинного законодавства.

— Сучасні реалії суспільного життя ставлять перед нами нові вимоги та вносять корективи в діяльність. Формують інші підходи та моделі міліцейської поведінки. Наше завдання — підготувати працівників, які здатні якісно виконувати поставлені завдання, — зазначив начальник УМВС.

За недоліки та прорахунки в роботі за результатами роботи упродовж дев´яти місяців на окремих керівників МРВ та структурних підрозділів накладено дисциплінарні стягнення.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ