У Рівненській області насмішки нетверезих молодиків над покупцем магазину закінчилися бійкою

У Рівненській області насмішки нетверезих молодиків над покупцем магазину закінчилися бійкою

23.10.13 13:16 0 1000
Троє молодиків, перебуваючи в нетверезому стані, чіплялися до іншого відвідувача магазину. Останній вирішив відповісти на образливі слова, внаслідок чого і зчинилася бійка. Сутичка закінчилося гармидером в торгівельному закладі та розбитим склом.

Ця подія трапилася опівночі в одному із магазинів Рівного. «Схвильовані» молодики скуплялися, коли до торгівельного закладу зайшов невідомий хлопчина. Вони відразу стали зачіпати його різними словами та насмішками. Хлопець спочатку намагався уникнути конфліктної ситуації відмовчуванням, а потім йому увірвався терпець і між покупцями зчинилася бійка. Продавець магазину відразу зателефонувала в міліцію і викликала наряд групи затримання Державної служби охорони в Рівненській області.

– Коли ми прибули на місце, то помітили, що продукти були розкидані по підлозі, речі потрощені, а вітрини розбиті. Хлопці намагалися рятуватися втечею, проте всіх було затримано, - говорить молодший інспектор УДСО старший прапорщик міліції Віталій Свінтозельський.

Учасників події правоохоронці доставили до Рівненського міського відділу міліції для з`ясування усіх подробиць конфліктної ситуації. На разі триває слідство.

Вікторія Бондар

УДСО при УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ