Рівненщина: на Сарненщині затримали нападників, які влаштували різанину в кафе

Рівненщина: на Сарненщині затримали нападників, які влаштували різанину в кафе

23.10.13 13:32 0 1079
Жертвами зловмисників стали троє людей з Волині, один із яких помер від отриманих травм у кареті швидкої допомоги. Підозрюваним загрожує до 15 років позбавлення волі.

У чергову частину райвідділу міліції зателефонував 36-річний Олег, житель Сарненського району, який працює лісничим Костянтинівського лісництва цього ж району, та повідомив, що поблизу с. Іванівка відбувається бійка.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Сарненського РВ УМВС, яка з’ясувала, що бригада з вирубки лісу з дев’яти чоловік, які є жителями Волинської області, в кінці кожного тижня повертались додому з Сарненщини і традиційно зупинялись попити кави. На трасі Київ - Ковель чоловіки зайшли у придорожнє кафе. Пробувши там декілька годин, волиняни вже збиралися від’їжджати, але до кафе під’їхав автомобіль «Пассат», з якого вийшли троє місцевих хлопців. Кілька слів – і між чоловіками розпалилася суперечка, яка переросла в бійку. У результаті чого 35-річний Володимир отримав ножове поранення в грудну клітку і помер у кареті швидкої допомоги, 32-річний Юрій та 29-річний Михайло отримали множинні колото-різані рани й одразу були госпіталізовані в реанімаційне відділення Сарненської ЦРЛ.

І хоч працівники міліції швидко встановили осіб, причетних до скоєння злочину та почали їх пошук, проте лише за декілька днів міліція затримала зловмисників – 20-річного Захарія та 21-річних Михайла та Валерія, які є жителями села Довге Сарненського району.

— Наразі молодиків затримано. Їх дії кваліфіковані слідчими за частиною 2 пункту 7 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Сарненського РВ УМВС України в Рівненській області підполковник міліції Павло Шкодич. — Затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Наталія КИРКОВСЬКА,

Сарненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові дві жительки ...
Наступна новина: Понад 2,5 тисяч машин ...

КОМЕНТАРІ