У Рівненській області найкращі легкоатлети працюють в УДСО

У Рівненській області найкращі легкоатлети працюють в УДСО

23.10.13 13:02 0 1202
Спортсмени Державної служби охорони стали абсолютними переможцями у змаганнях на першість УМВС України в Рівненській області з легкоатлетичного кросу. Було представлено 20 команд по чотири чоловіки в кожній. Забіги проводилися на дистанціях один, три та п’ять кілометрів.

Першими свою швидкість та витривалість демонстрували дівчата, які долали дистанцію в один кілометр. Команду Державної служби охорони представляла Ірина Кирильчук, яка фінішну лінію перетнула другою з результатом 3 хвилини 58 секунд. Хоча від суперниці її відділяло лише кілька секунд.

- Вона лише на три секунди мене випередила - розповідає Ірина Кирильчук.

– Проте своїм результатом я загалом задоволена, адже поступилася достойній спортсменці. Відомо, що вона представляла Рівненську область на всеукраїнських змаганнях. Мені є куди розвиватися і до чого прагнути, – розмірковує спортсменка.

В забігу на дистанцію один кілометр в категорії «хлопці» наш спортсмен прибіг четвертим, три кілометри – другим, п’ять – восьмим. В підсумку команда Державної служби охорони виборола пальму першості. Відповідно друге та третє місця здобули команди спецпідрозділів міліції «Грифон» та «Беркут».

Загалом керівництво Державної служби охорони задоволене результатами своїх спортсменів, адже з кожним роком результати стають все кращими і це дуже тішить.

– Того року ми зайняли третє місце, вже перше. Це велика гордість для нас. Тепер нам залишається лише утримувати цей результат на рівні і не спускатися нижче по турнірній таблиці, - говорить заступник командира окремого батальйону міліції УДСО при УМВС в Рівненській області капітан міліції Анатолій Карпинський.

Наступні змагання будуть проводитися з гирьового спорту. Тому побажаємо нашим спортсменам обов’язково знову стати першими.

Вікторія Бондар

УДСО при УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Кучер: "Не буду говорити до ...

КОМЕНТАРІ