4-ий навчальний рік урочисто розпочався у Львівському університеті ІІІ віку при Товаристві «Родина Кольпінга»

4-ий навчальний рік урочисто розпочався у Львівському університеті ІІІ віку при Товаристві «Родина Кольпінга»

23.10.13 13:41 0 869
На виконання соціальних ініціатив Президента України, 22 жовтня в актовому залі департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації відбулося урочисте відкриття четвертого навчального року Львівського Університету ІІІ Віку при Товаристві «Родина Кольпінга».

У вітальному слові до слухачів Університету начальник відділу соціальних програм Департаменту соціального захисту населення ЛОДА Іван Слободян зазначив, що додатково до організації академічних занять діяльність Львівського Університету ІІІ Віку охоплюватиме три пріоритетних напрямки:

1) Внутрішній розвиток університету (подальший розвиток самоврядування слухачів, участь літніх людей у громадському житті міста, участь у діалогу між поколіннями);

2) Пропагування активізації літніх людей в інших обласних містах України. В цьому напрямі наголошувалося про відкриття в минулому році за участю слухачів зі Львова Університету ІІІ Віку у м. Івано-Франківську, розвиток 2-х річної співпраці з Університетом ІІІ Віку у м. Стрию, майбутня участь наших слухачів у становленні Університетом ІІІ Віку у м. Чернівцях.

3) Міжнародна діяльність університету. В цьому напрямі буде ще більше зміцнена співпраця з Вроцлавським Університетом ІІІ Віку. Також університет планує налагодити дружні стосунки з взаємними візитами зі старшими людьми з Білорусії та Німеччини.

Також Іван Слободян додав, що слухачі Університету із задоволенням беруть участь у «пілігримках». Цього року вже відбулися дві поїздки у сусідню Польщу – до Любліна та до Кракова. А в листопаді 2013 р. група слухачів планує приєднатися до прощі до Риму.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Проекти, подані у 2014 ...
Наступна новина: В Луцьку з 23 жовтня ...

КОМЕНТАРІ